Ziggi
Naročnik / Client
Ziggi d.o.o.
Back to packaging

Ziggi je vodilno slovensko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo papirčkov in filtrov za zvijanje in se uveljavlja tudi na tujih trgih.
Pomagali smo jim pri razvoju blagovne znamke kot tudi pri razvoju več produktnih skupin. Največ pozornosti smo posvetili razvoju nove korpo linije, ki je prečiščena in barvno sistematizirana glede na vsebino, v barvah pa se skrivajo zemeljski elementi: modra za vodo, siva za kamen, zelena za travnik. Pri produktni liniji Earthwide smo skupaj z ilustratorjem Blažem Porento razvili afriško zgodbo, ki se odvije skozi različne tipe produktov. Poleg produktov smo oblikovali tudi promocijske materiale (plakati, letaki, zloženke, nalepke, obeski, vžigalice..) in trendovsko spletno stran, ki se nadgrajuje v spletno prodajalno.

Ziggi is a leading Slovenian producer of cigarette papers and filters that is increasingly becoming highly recognisedin the foreign market place.
We assistedthe company in developing theZiggi brand and createda new line of product groups. We streamlined and systemised the colours of Ziggi’s products to align them to their contents. The colours represent earth elements: blue for water, grey for stone andgreen for grassmeadows. In cooperation with illustrator BlažPorenta we also came up an African story for the Earthwide product line. The story continuouslyunfolds across the range of the various products. We also designed all promotional materials (posters, flyers, leaflets, stickers, key chains, matches) and a hip, modern website which is currentlybeing upgraded to an online store.

See whole picture